اسپیلنت هالوکس والگوس قرقره‌ای تن یار مدل 7014
7014

اسپیلنت هالوکس والگوس قرقره‌ای تن یار مدل 7014
7014

20%
12,500,000ریال9,980,000ریال

اسپیلنت هالوکس والگوس قرقره‌ای تن یار مدل 7014

مناسب استفاده شبانه و در زمان فعالیت‌های نشسته

بهره‌گیری از بندهای چسبی برای فیکس شدن روی پا

ساختار نرم و ضد حساسیت برای تماس راحت با پوست

امکان کنترل میزان کشش به کمک قرقره

قابل استفاده در هر دو سمت چپ یا راست به صورت یک‌طرفه

مناسب مراحل اولیه تا متوسط هالوکس والگوس

اسپیلنت هالوکس والگوس قرقره‌ای تن یار مدل 7014

اسپیلنت هالوکس والگوس قرقره‌ای تن یار مدل 7014 برای زمانی کاربرد دارد که تغییر وضعیت مفصل شست باعث ایجاد فشار، ناراحتی یا تغییر راستای انگشت شده باشد. ساختار این محصول با هدف کمک به قرارگیری شست در موقعیت مناسب طراحی شده و مکانیزم قرقره‌ای آن امکان تنظیم فشار را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. به این ترتیب می‌توان میزان کشش را متناسب با شرایط استفاده کنترل کرد. این وسیله برای مراحل اولیه تا متوسط هالوکس والگوس در نظر گرفته شده و می‌تواند در برنامه استفاده شبانه یا هنگام فعالیت‌های سبک و نشسته مورد استفاده قرار گیرد. در ساخت این مدل، راحتی استفاده نیز مورد توجه قرار گرفته است. طراحی ارگونومیک در کنار وزن سبک، استفاده از اسپلینت را برای زمان استراحت و خواب ساده‌تر می‌کند و متریال ضد حساسیت آن برای استفاده طولانی‌مدت مناسب است. بندهای چسبی نیز امکان هماهنگ کردن محصول با اندازه‌های مختلف پا را فراهم می‌کنند و به ثابت ماندن اسپلینت کمک می‌رسانند. مدل 7014 یک محصول یک‌طرفه است و می‌توان آن را برای پای چپ یا راست به کار برد. برای مراحل ابتدایی، استفاده ۲ تا ۴ ساعت توصیه شده و در صورت استفاده شبانه، افزایش زمان باید به شکل تدریجی و با مشاوره پزشک انجام شود.

اسپیلنت هالوکس والگوس قرقره‌ای تن یار مدل 7014

ویژگی های محصول:

قابلیت تنظیم فشار: قرقره تعبیه‌شده در محصول امکان کنترل فشار اعمال‌شده به شست را فراهم می‌کند.

ساختار نگهدارنده: بندهای چسبی، اسپلینت را روی پا ثابت کرده و امکان هماهنگ‌سازی آن با سایزهای مختلف را فراهم می‌کنند.

راحتی تماس: متریال ضد حساسیت و طراحی مناسب محصول برای استفاده طولانی‌مدت در نظر گرفته شده است.

حالت مصرف: امکان استفاده از اسپلینت در هنگام خواب و همچنین فعالیت‌های سبک یا نشسته وجود دارد.

دامنه کاربرد: محصول برای کمک به اصلاح موقعیت شست و کاهش فشار و درد مرتبط با تغییر فرم مفصل در مراحل اولیه تا متوسط هالوکس والگوس استفاده می‌شود.

جهت قرارگیری: طراحی یک‌طرفه مدل 7014 اجازه می‌دهد محصول برای پای چپ یا پای راست استفاده شود.

فرم طراحی: ساختار ارگونومیک و وزن سبک، شرایط مناسب‌تری برای استفاده در زمان استراحت یا خواب ایجاد می‌کند.

برنامه استفاده: در مراحل اولیه تغییرات مفصل، مدت استفاده بین ۲ تا ۴ ساعت توصیه شده و شروع تدریجی استفاده شبانه امکان‌پذیر است.

مشخصات
مشخصات عمومی
تعداد در بسته بندی : 1 عدد
کاربرد محصول : کاهش انحراف و اصلاح موقعیت طبیعی انگشت شست
قابلیت ویژه کالا : دارای سیستم قرقره‌ای تنظیم‌کننده جهت تنظیم فشار و تثبیت مفصل
استاندارد : دارای استاندارد های جهانی
ابعاد : FREE سایز
کشور سازنده : ایران
شرکت سازنده : تن یار
مدل محصول : 7014
مشاوره و خرید کالا
آدرس کانال تلگرام : mdsbeurer
دریافت اطلاعات در واتساپ : 09338397215
صفحه اینستاگرام : iranbeurer.ir
تماس با بخش فروش : 02188948280
برای اطلاعات بیشتر می توانید این محصول را در سایت اختصاصی آن مشاهده نمایید.
بازگشت به بالا
مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×